Lite less

Bara några dagar kvar tills lite ledighet =5dagar kvar.
Satt och skrev i min lönerapport idag och lönen för denna månad kommer att vara naggande go`alltså, så de e ju de man får se framemot. För pengarna bara sprutar ut nu till lägenheten!

Läser massa nu på aftonbladet.se och Expressen.se om allt skit som händer i Sunny Beach, lite skrämmande ändå, vi var ju där för några sommrar sen, jag, Nett och Karin och vi såg inte alls nåt sånt som det skrivs om i tidningarna nu, såsom våldtäkter, misshandel å sånt..huvva, skrämmande.

Har flyttpackat ännumer ikväll och lagt ut en annons på blocket med massa saker vi vill bli av innan flytten.
Kika gärna in på den, finns under "Möbler/Heminredning" och heter "Flyttrea"

Här kommer nåra nya kort från lägenheten...
image6

image8






Ska sätta mej och kika lite på filmen "Dagboken" som Jessica tipsat om i sin blogg, sedan blirre sängen om nu int`mamma och pappa skull kika förbi en sväng.


Jobb, jobb, jobb...

Allt för er Ann & Håkan säjjer jag bara!
Har nu lyckas byta till mej turer på jobbet så jag kan vara ledig nästa lörd och sön.
Men då ska jag ist jobba denna fred och lörd + att jag tagit på mej ett extra skift på söndag
(= kvall en hel söndag!=bra med pengar= Lolla behöver mycke pengar)
Så nu ser jag framemot 7dagars jobb..eller hur de nu var...
Men allt för er Håkan å Ann, ska bli kul att ni kommer upp! ;-)

Läget i lägan:
*Har nästan tapetserat klart i vardagsrummet. Så nu väntar vi bara på att fondväggs-tapeterna till köket och vardagsrummet ska komma, sen är de färdi`tapetserat
*Alla stommar till köket är uppsatt
*Bänkskivorna är på plats
*Vitvarorna inhandlade och hämtade

Det som är kvar att göra:
* OJojoj....ids inte ens gå in på det, är så fruuuktansvärt mycket!

Näe, dax för sängen, upp 6.20 imorrn.

Musik Tips!


image4

Sommarens musik tips: Sarah Dawn Finer - A Finer Dawn. Grymt bra skiva!

Nu äntligen har solen tittat fram lite, skönt! Hade nästan trott att den hade gett upp för i sommar och jag har ändå lite mer sol och bad-dagar jag vill ta ut i sommar. (dock för att jag ibland tycker om när de är dåligt väder för då har jag inte lika mye dåligt samvete för att jag jobbar i lägan ;-P )

Idag blir de att svira runt i stan med Nett innan jag ska iväg och jobba kvälls-passet.


image5
Ha en skön dag!

Nattarbete

Har varit ute och jobbat min dubbelnatts tur  i helgen...
Alltså att jobba natt är egentligen inte så krävande, vi går några vändor under natten i huset och tittar till gamlingarna + att vi går på några få larm som kommer in under natten...
Men alltså soffan i personalrummet är en gudagåva, så skönt att bara slänga sej ner i den efter man varit ute och tittat till dom och bara fortsätta slöa framför tv:n
Att poängtera är dock att det är faktiskt viktigt vem man jobbar  natt med eftersom vi bara är 2 st då, jag lyckades dock inte få en fullträff de här 2 nätterna utan jobbade med en ny vikarie som är så jäkla tråkig, så nå kul kan jag ju inte påstå att de var, blir bättre de andra 2 nätterna jag har kvar att jobba i sommar när jag ska jobba med trevligare och roligare människor!
Blev tyvärr inte så mycke sömn för mej nån av nätterna och senare heller inte på dagarna eftersom jag inte har ro att sova bort dagarna....vilket kroppen känner och inte tycker om.
Men dock fick jag å pappa lite gjort med tapetseringen i vardagsrummet igår eftermiddag, så nu e halva vardagsrummet klart.
Resten av tapetseringen ska vi nog gå lös på själva, som tur var är det inte så mycket kvar, dock en mönsterpassning på det som är kvar, men de ska nog gå bra =)

Vad hände med solen idag, skulle de inte vara strålande väder idag!? shit vilken störtskur de kommer alldelles nyss...så jag vet inte Camilla om de där med eftermiddagsdopp i sjöbotten om d är nån hit just idag ;-)
Fast nu när det blev lite sämre väder igen så klagar jag inte eftersom jag håller på att tvätta kläder...ska väl se om jag ska paketera lite i nå flyttlådor oxå.
Jaja...bäst att sätta igång så jag fått nått gjort innan vi ska å äta hos Sara och Tobbe...
Jobba, jobba, jobba....

IKEA!


Äntligen, som jag har längtat att åka dit och storshoppa!
Och jag lovar att "storshoppa" de var just vad de blev, ojoj...vi brände ca 10.500spänn!
Men faktiskt på vettiga saker... ( ja ikea har ju faktiskt en tendens att bli den affär man bara småplocker på sig saker på för att det är så billigt, eller hur!?)...vi fick med oss en massa skåpinredning till köket och inredning till en garderob...sen så fick jag oxå shoppa loss på lite smågrejjs...men de var nog tur att Markus var och stoppade mej på vissa saker som annars lätt hade slinkit ner i vagnen. :-)
Så nu har vi (Markus) lite mer att jobba med i lägenheten när vi köpte lite mer stommar å grejjs.
Så vi har de vi gör i helgen när vi inte jobbar på jobbet...i helgen blirre då att fortsätta med köket och att jag och pappa ska sätta igång med att tapetsera nått rum.

Fast nu måste jag kila iväg, ska möta upp svärmora för att kika på gardintyger...
och sedan ska jag vidare emot jobbet och jobba nåra få timmar.

Tips: Gå ut, solen skiiner ju för fasiken, passa på!

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag faktiskt gått och skaffat mej en blogg, trodde nog aldrig att detta skulle ske, men se på fan, de gjorde de!
Här kommer jag att delge er ge mina tankar, funderingar och bara allmänt struntprat.

För tillfället så total renoveras det i vår nya lägenhet för fullt; golv är lagda, tapetseringen är igång och stommarna i köket börjar komma upp = det börjar likna nått.




image2
Delar av köket som det ser ut nu


Och imorron, Torsdag åker vi upp till IKEA med Sara och Tobbe....Som jag längtat! :-)

RSS 2.0